Meistä

Meistä

Mama Mozza Tikkurila

Mama Mozza yhdistää Välimeren ja Lähi-idän keittiöiden parhaat puolet ainutlaatuiseksi makuelämykseksi. Annoksissamme käytetään runsaasti oliiviöljyä, tuoreita yrttejä ja aromikkaita mausteita, jotka tuovat esiin jokaisen ruokalajin erityisluonteen. Terveelliset kasvikset ja huolella marinoitu liha takaavat, että maut pääsevät oikeuksiinsa ja jokainen suupala on nautinto.

Valmistamme ruoat sydämellä ja aikaa säästämättä. Keittiössämme panostetaan laatuun ja yksityiskohtiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman ruokailukokemuksen. Mama Mozza tarjoaa herkullisia À la carte -annoksia sekä monipuolisia lounaita, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin makumieltymyksiin.

Tarjoamme arkisin viikottain vaihtuvan lounasmenun klo 10.00 – 14.30 välillä. Lounaamme ovat täydellinen yhdistelmä makuja ja ravintoa, jotka pitävät sinut energisenä koko päivän.

Lisäksi meillä tarjoillaan ruokiin sopivia viinejä, jotka täydentävät aterian nautinnon. Ravintolamme asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan sinua viinien valinnassa, jotta voit löytää täydellisen parin valitsemallesi annokselle.

Tule nauttimaan Mama Mozzan tunnelmasta, jossa lämpimät maut ja vieraanvaraisuus kohtaavat. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi!